De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Mesotherapie

De stap vóór Fillers en Botox! Mesotherapie is een krachtige en veilige manier om rimpels en fijne lijntjes direct te verminderen, na 1 behandeling al zichtbaar resultaat!

Mesotherapie

Hoe werkt Mesotherapie?

Door middel van hyaluronzuur wordt deze met kleine naaldjes onderhuids aangebracht tot maximaal 0,03 mm diep.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die ook wordt gebruikt bij fillers (opvulling) hierbij worden geen zenuwen plat gelegd maar juist opgevuld.

Omdat fillers en botox niet gebruikt mogen worden rondom de ogen is Mesotherapie uitgevonden. Op de zones rond de ogen, tussen de wenkbrauwen (frontrimpels) en lach rimpels mag wel hyaluronzuur aangebracht worden. Mesotherapie is zeer veilig en er kunnen daarom geen littkens of pigmentaties onstaan.

Mesotherapie kan ook gebruikt worden voor behandelingen voor onder andere:

Zeer droge huid: Hierbij worden krachtige hydraterende voedingstoffen onderhuids aangebracht voor een directe hydratatie

Zeer vale vermoeide huid: Hierbij worden aminozuren gebruikt om de doorbloeding te stimuleren en celdeling te activeren

Vochtarme huid: Hierbij wordt er extra vocht onderhuids aangebracht met herstellende voedingstoffen zodat het vocht vast gehouden wordt.

  • Zichtbaar minder rimpels en lijntjes
  • Veilig en efficiënt
  • Ook rondom de ogen en mond

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Maak voor een Mesotherapie behandeling een afspraak bij De Huidstudio. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze Specialistische behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.