De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

CPL (IPL) Acne behandeling

Acne kan worden behandeld met behulp van een CPL (verbeterde IPL) behandeling, een vorm van lichttherapie die wordt gebruikt om verschillende huidaandoeningen zoals acne te behandelen.

Acne voor en na onze behandeling

Hoe werkt de CPL / IPL acne behandeling?

Tijdens de behandeling zendt de IPL-module korte uitbarstingen van hoogenergetisch licht uit, dat wordt geabsorbeerd door de chromoforen (pigmenten) in de huid. Bij de behandeling van acne worden de lichtpulsen gericht op de talgklieren in de huid, waardoor de bacteriƫn die acne veroorzaken worden gedood en de productie van talg wordt verminderd.

IPL-behandelingen kunnen ook helpen bij het verminderen van ontstekingen en roodheid die vaak gepaard gaan met acne. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van de ernst van de acne en kan variƫren van enkele behandelingen tot meerdere sessies over een langere periode.

  • Vermindering van roodheid en ontstekingen
  • Zichbaar verbeterde huid
  • Vrijwel pijnloos
  • Bijpassende nabehandeling

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Wilt u ook graag uw acne laten behandelen? Dan bent u bij De Huidstudio in goede handen. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze CPL (IPL) behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.