De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Huidverbetering en huidverjonging

Met ons revolutionaire CPL (verbeterde IPL) systeem kan middels een speciale lichtbehandeling de huid verbetert worden. Na 1 behandeling is er vaak al resultaat zichbaar.

Wat houdt deze behandeling in?

Een CPL-behandeling of IPL-behandeling kan worden gebruikt om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken, waaronder acne, rosacea, zonneschade en ouderdomsvlekken.

De huidverbeterings-behandeling wordt gebruikt om de huid te verjongen en te verbeteren, wat resulteert in een heldere, gladde en stralende teint. De behandeling maakt gebruik van een speciale lamp die pulsen van licht uitzendt, die door de huid worden geabsorbeerd. Het doel van de behandeling is om de huid te verbeteren door het stimuleren van de productie van collageen en elastine waardoor de huid strakker wordt en er zichbaar jonger uit ziet.

  • Strakkere en zichtbaar jongere huid
  • Roodheid en vlekken worden onzichtbaar
  • Altijd passend op uw wensen en behoeften
  • Bijpassende nabehandeling

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Wilt u ook graag een stralende en jongere huid? Dan bent u bij De Huidstudio in goede handen. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze CPL (IPL) behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.