De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

CPL (IPL) behandelingen

Welkom bij onze geavanceerde wereld van IPL / CPL-behandelingen, waar we de kracht van licht gebruiken om uw huid te transformeren en uw natuurlijke schoonheid te herstellen. Of u nu worstelt met couperose, pigmentvlekken of gewoon een algemene huidverbetering en verjonging wilt bereiken, wij hebben de oplossing voor u.

Huidverjonging Collageen stimulatie

De huid wordt verbetert door het stimuleren van de productie van collageen en elastine. Deze stimulatie resulteert in een heldere, gladde en stralende teint.

Couperose behandeling Kleine adertjes / paarse lijntjes

De huid wordt behandelt met een speciaal lichtfilter wat wordt geabsorbeerd door het bloed in de bloedvaatjes. Dit zorgt ervoor dat de couperose volledig verdwijnt.

Rosacea behandeling Roodheid en ontsteking

U bent na enkele behandelingen al af van uw roodheid of ontstekingen doormiddel van onze pijnloze CPL/IPL lichtbehandeling.

Pigmentvlekken Pigment- en ouderdomsvlekken

De lichtenergie wordt omgezet in warmte, de bloedvaten breken af en worden opgeruimd door het lichaam, terwijl de omliggende huid onbeschadigd blijft

Acne behandeling verminderen van ontstekingen

Bij de behandeling van acne worden de lichtpulsen gericht op de talgklieren in de huid, waardoor de bacteriën die acne veroorzaken worden gedood.

Permanente ontharing Diode laser

Permanente ontharing of haarvermindering is een ideale manier wanneer u bijvoorbeeld vaak irritaties ondervindt bij het scheren of een gevoelige huid heeft.

Bent u al overtuigd om over te stappen naar een CPL behandeling of wilt u toch meer informatie?

Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek en de specialisten van De Huidstudio zullen samen met u bekijken wat het beste bij u past en wat aansluit bij uw behoeften.

Afspraak maken
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.