De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Foutief of slecht gezette Permanente make-up corrigeren

De specialisten van De Huidstudio zijn gespeciaiseerd in het corrigeren van foutieve gezette Permanente make-up. Wanneer u niet tevreden bent over uw eyeliners of wenkbrauwen dan kunt u bij ons terecht voor een correctie.

Direct uw foutief gezette PMU corrigeren?

Maak dan nu een afspraak en boek uw behandeling.

Afspraak maken

PMU correctie voor en na onze behandeling

Hoe gaat een correctie in zijn werk?

De correctie houdt in dat de kleur en vorm aangepast kan worden. Als de kleur te warm of te koel is, kan er depigmentatie uitgevoerd worden. Dit houdt in dat alle pigment eruit wordt gehaald en de juiste kleur die bij u past erin wordt gezet.

Tijdens de intake kijken wij hoe uw huidige PMU gezet is en welke stappen wij moeten nemen om de correctie goed uit te kunnen voeren. Onze missie is dat u zich weer prettig en zeker voelt met uw permanente make-up.

De specialisten van De Huidstudio zijn gespeciaiseerd in het corrigeren van foutieve gezette Permanente make-up. Wanneer u niet tevreden bent over uw eyeliners of wenkbrauwen dan kunt u bij ons terecht voor een correctie.

  • Zuivere correctie van uw PMU
  • Altijd passend op uw wensen en behoeften
  • U zult zich weer prettig en zekerder voelen
  • Kwaliteit gewaardborgd

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

PMU correctie laten uitvoeren? Dan bent u bij De Huidstudio in goede handen. Wij zorgen ervoor dat u zich weer zeker en prettig voelt. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze PMU behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.