De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Permanente laser ontharing

Bent u het zat om elke keer weer tijd en geld te verspillen aan tijdelijke ontharingsmethoden zoals scheren, waxen of epileren? Dan is het tijd om de kracht van moderne technologie te ontdekken en voor altijd afscheid te nemen van ongewenst haar.

Ontdek de Kracht van Permanente Laserontharing!

Waarom zou u nog langer genoegen nemen met tijdelijke oplossingen? Kies voor permanente laserontharing met onze diode laser bij De Huidstudio en geniet van een leven zonder zorgen over ongewenst haar. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw zelfvertrouwen te vergroten en u stralend en haarvrij te voelen, elke dag weer.

Wat maakt onze diode laser zo speciaal? Ten eerste zorgen ze voor een snelle en comfortabele behandeling. De laser werkt met pulsen van licht die gericht zijn op de haarzakjes, waarbij de energie wordt omgezet in warmte. Deze warmte beschadigt het haarzakje, waardoor het haar niet meer kan groeien. Dankzij de geavanceerde koelingstechnologie van onze diode laser blijft de huid tijdens de behandeling koel en beschermd, wat zorgt voor een aangename ervaring. De permanente laserontharing behandelingen zijn voor zowel vrouwen als mannen een ideale manier om een eind te maken aan tijdelijke oplossingen.

Bent u al overtuigd om u permanent te laten ontharen?

Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek en de specialisten van De Huidstudio zullen samen met u bekijken wat het beste bij u past en wat aansluit bij uw behoeften.

Afspraak maken

Hoe werkt permanente laser ontharing of haarvermindering?

Intakegesprek

U begint samen met een van de specialisten van De Huidstudio met een intakegesprek om te inventariseren wat uw wensen en behoeften zijn. Zij gaan dan samen met u kijken wat de beste behandeling is voor uw haar- en huidtype. Tijdens de intake vult u een gezondheidsverklaring in zodat de behandeling veilig uitgevoerd kan worden.

De behandeling

Het is belangrijk dat u 24 uur voor de behandeling het gebied goed scheert zodat er geen haren meer boven het huidoppervlakte zichtbaar zijn. Na het aanbrengen van verkoelende gel zal de specialist met de diode laser een aantal keer over uw huid gaan. Dit is een relatief pijnloze behandeling. De laser zendt een geconcentreerd licht uit die door het pigment in het haar wordt geabsorbeerd. Hierdoor wordt de haarwortel vernietigd.

Resultaat

Na enkele weken volgt er een vervolgafspraak en bekijken de specialisten wat het resultaat is van de voorgaande behandeling. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een permanente ontharing, dit is uiteraard afhankelijk van uw type haar en het pigment van uw huid.

Kies voor De Huidstudio

De specialisten van De Huidstudio zijn professioneel, getraind en hebben ruime ervaring in het gebruik van de laser. Kies daarom nu voor permanente laser ontharing bij De Huidstudio.

  • GGD gecertificeerd
  • Veilig en hygiënisch
  • Revolutionaire medische apparatuur
  • Direct contact met Europa's beste dermatoloog
  • Kwaliteitsgarantie

Maak nu een afspraak

Wacht niet langer en kies voor permanente laser ontharing bij De Huidstudio. Wij zijn professioneel en getraind in het gebruik van de laser. Wij kunnen u helpen bepalen of deze behandeling geschikt is voor uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Afspraak maken
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.