De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Laser behandelingen

Onze diode lasers zijn de gouden standaard als het gaat om permanente ontharing. Met hun geavanceerde technologie kunnen ze veilig en effectief ongewenst haar verwijderen op vrijwel elk deel van het lichaam, of het nu gaat om het gezicht, de benen, de oksels, de bikinilijn of de rug.

Permanente ontharing Diode laser

Permanente ontharing of haarvermindering is een ideale manier wanneer u bijvoorbeeld vaak irritaties ondervindt bij het scheren of een gevoelige huid heeft.

Huidverjonging Collageen stimulatie

De huid wordt verbetert door het stimuleren van de productie van collageen en elastine. Deze stimulatie resulteert in een heldere, gladde en stralende teint.

Couperose behandeling Kleine adertjes

De huid wordt behandelt met een speciaal lichtfilter wat wordt geabsorbeerd door het bloed in de bloedvaatjes. Dit zorgt ervoor dat de couperose volledig verdwijnt.

Bent u al overtuigd om u permanent te laten ontharen?

Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek en de specialisten van De Huidstudio zullen samen met u bekijken wat het beste bij u past en wat aansluit bij uw behoeften.

Afspraak maken

Goed om te weten

Bij De Huidstudio geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze ervaren en gecertificeerde specialisten staan klaar om u te begeleiden tijdens het hele proces. Ze luisteren naar uw wensen, beantwoorden al uw vragen en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens elke behandeling. We streven naar het leveren van uitstekende resultaten en streven naar uw tevredenheid. Daarnaast hebben wij als een van de weinige direct contact met Europa's beste dermatoloog. Bij vragen over uw wensen of huidaandoening kunnen wij altijd overleggen met de dermatoloog.

  • Geen huidirritaties meer
  • GGD gecertificeerd
  • Altijd passend op uw wensen
  • Bijpassende nabehandeling

Meer informatie
Laser permanente ontharing bij De Huidstudio
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.