De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Couperose behandeling

Snel af van rode adertjes en paarse lijntjes met onze Couperose behandeling.

Couperose behandeling voor en na

Hoe werkt een couperose behandeling?

Een eenvoudige en snelle methode om couperose veilig te verwijderen is door middel van een pen met een dunne naald erop waar elektrische pulsen uitkomen. De naald wordt in het bloedvat gelegd en wordt er een licht elektrisch impuls afgegeven waardoor het bloedvat gaat stollen. Vervolgens verkleurt het wit weg en kan er geen bloed meer doorheen stromen. Uiteindelijk ruimt het lichaam zelf de stolling op en verkleurt dan weer terug naar uw eigen huidskleur.

Deze behandeling is snel, effectief en vrijwel pijnloos.

  • Zichtbaar snel resultaat
  • Geen rode adertjes en paarse lijntjes meer
  • Veiligheids- en kwaliteitsgarantie

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Maak voor couperose behandeling een afspraak bij De Huidstudio. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze Specialistische behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.