De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Gezichts behandelingen

Een relax gezichtsbehandeling is een geweldige manier om te ontspannen en uw huid te verzorgen. Deze behandelingen richten zich op het verjongen en revitaliseren van de huid met eventueel een massage terwijl u geniet van een rustgevende ervaring.

Quick Treatment

Duur: 45 minuten

Huidanalyse, oppervlaktereiniging, peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, geconcentreerd ampul, masker en als afsluiter een intensief voedende serum, oogcréme en een afgestemde dag of nachtcrème.

Relax Treatment

Duur: 60 minuten

Huidanalyse, oppervlaktereiniging, wenkbrauwen epileren, peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, geconcentreerd ampul, masker en als afsluiter een intensief voedende serum, oogcréme en een afgestemde dag of nachtcrème.

Super relax Treatment

Duur: 80 minuten

Huidanalyse, oppervlaktereiniging, wenkbrauwen epileren, peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, massage van gezicht/nek en schouders van 20 minuten, geconcentreerd ampul, masker en als afsluiter een intensief voedende serum, oogcréme en een afgestemde dag of nachtcrème.

Jeugd behandeling

Duur: 40 minuten

Deze behandeling is geschikt voor jongeren tot 18 jaar. Hierbij wordt de huid grondig gereinigd. De onzuiverheden worden verwijderd en vervolgens een verzorgend masker. Als afsluiter een voedende serum met daarover een dag of nacht verzorging aangepast op uw huidtype. Wanneer deze behandeling toch uitkomt op een acné behandeling, kan deze vergoedt worden door uw zorgverzekeraar.

Mannen behandeling

Duur: 45 of 60 minuten

Mannen die last hebben van huidproblemen, zoals roodheden door het scheren of een vette onzuivere huid met bijvoorbeeld comedonen of gerstekorrels. Bij deze behandeling wordt er gericht op de huid grondig te reinigen en om de huid te herstellen en verzorgen om huidproblemen bij het scheren te voorkomen.Of juist om even heerlijk te ontspannen.

Oogpakking

Duur: 30 minuten

(deze behandeling kan toegevoegd worden aan de gezichtsbehandeling) Heeft u veel last van wallen, vocht en kringen onder de ogen? En vindt u de rimpels rond de ogen erg vervelend? Heeft u ook last van een vermoeide blik? Nu is er een oogpakking die voor alle ongemakken geschikt is. Het Collageen oogpakking stimuleert de doorbloeding waardoor de kringen onder de ogen worden verminderd en het vocht kan worden afgevoed. Door het collageen worden de rimpels verminderd en krijgt u een verfrissende uitstraling waardoor de vermoeide blik door de wallen afnemen.

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.