De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Neem contact op met De Huidstudio in Apeldoorn

Heeft u een vraag of wilt u graag advies over Permanente Make-Up, Laser behandelingen, gezichtsbehandelingen of een specialistische behandeling? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Wij staan u graag te woord en maken voor u een persoonlijk behandelplan.

De Huidstudio

Kerklaan 59 7311AE Apeldoorn

Openingstijden

Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 13:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
De Huidstudio in Apeldoorn

Wanneer u graag teruggebeld wilt worden over advies of over een vraag dan kunt u het onderstaande formulier invullen en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

De Huidstudio in Apeldoorn al ruim 12 jaar een begrip

De Huidstudio in Apeldoorn is een beautysalon en huidverzorgingspraktijk gelegen aan de Kerklaan in de prachtige buurt de Parken in Apeldoorn. De Huidstudio biedt diverse huidbehandelingen aan, waaronder Permanente Make-Up (PMU), Laser ontharing, gezichtsbehandelingen, huidverbetering, acne behandelingen, microdermabrasie en meer. De praktijk richt zich op het verbeteren van de algehele gezondheid van de huid door middel van een persoonlijke aanpak en advies op maat.

De Huidstudio wordt gerund door de ervaren huidtherapeut Kimberley Schutte met een achtergrond in de dermatologie. De praktijk gebruikt geavanceerde apparatuur en hoogwaardige producten om de beste resultaten te bereiken. Naast de behandelingen biedt de studio ook producten aan om thuis te gebruiken om de resultaten van de behandelingen te behouden.

De Huidstudio heeft een professionele en ontspannen sfeer, waarbij de nadruk ligt op persoonlijke aandacht en klanttevredenheid. De praktijk heeft een loyale klantenkring opgebouwd en heeft uitstekende beoordelingen ontvangen van tevreden klanten. Kortom, De Huidstudio in Apeldoorn is een plek waar u kunt genieten van hoogwaardige huidbehandelingen en professioneel advies, om zo de gezondheid en uitstraling van uw huid te verbeteren.

De Huidstudio al 12,5 jaar in Apeldoorn
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.