De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Cryotherapie

Cryotherapie is dé methode om cosmetische huidaandoeningen te behandelen.

Cryotherapie met de CryoPen

Hoe werkt Cryotherapie?

Met de CryoPen kun je behalve pigmentvlekjes en steelwratjes nog veel meer alledaagse goedaardige huidontsieringen behandelen zoals ouderdomvlekjes, wratten, fibromen, bloedvatgezwelletjes (angiomen) en zonnevlekjes.

De behandeling met de CryoPen duurt slechts enkele seconden. Tijdens de behandeling ondervindt u weinig ongemak, omdat het ongewenste huidweefsel op de millimeter nauwkeuring en gecontroleerd behandeld wordt zonder het omliggende gezonde weefsel te beschadigen.

Reguliere behandelingen met vloeibare stikstof beschadigen het omliggende gezonde huidweefsel door de onnauwkeurige werkwijze. Dat maakt de behandeling pijnlijk en kan blaren en wondjes veroorzaken. Met onze CryoPen wordt het ongewenste huidweefsel snel en doeltreffend bevroren zonder het gezonde weefsel te beschadigen. Een behandeling duurt slechts 5 tot 25 seconden. Meestal volstaan 1 tot 2 behandelingen om een zichtbaar resultaat te bereiken.

  • Snel en doeltreffend
  • Weinig tot geen ongemak tijdens de behandeling
  • Altijd passend op uw wensen en behoeften
  • Kwaliteit gewaardborgd

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Wilt u ook graag een afspraak maken voor een Cryotherapie behandeling? Dan bent u bij De Huidstudio in goede handen. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze Specialistische behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.