De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Acne behandeling

Acne kan pijnlijk en frusterend zijn. Laat u dan nu behandelen bij De Huidstudio voor een zichtbaar frisse huid.

Acne voor en na onze behandeling

Hoe werkt een acne behandeling?

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die vaak ongemak, frustratie en onzekerheid veroorzaakt. Veel mensen zoeken naar effectieve behandelingen om acne te verminderen en een gezondere huid te bevorderen. Bij De Huidstudio kunt u profiteren van professionele acnebehandelingen die speciaal zijn ontworpen om de symptomen van acne te verminderen en de algehele huidconditie te verbeteren.

Een acnebehandeling begint meestal met een grondige huidanalyse door een van onze specialisten. Deze analyse helpt om het type acne en de ernst ervan vast te stellen, zodat de behandeling op maat kan worden afgestemd op uw specifieke behoeften.

Vaak zal een behandeling beginnen met een dieptereiniging van de huid. Dit kan worden gedaan met behulp van verschillende technieken, zoals exfoliatie en het verwijderen van mee-eters en puistjes. Deze dieptereiniging helpt bij het verwijderen van overtollig talg, dode huidcellen en andere onzuiverheden die acne kunnen veroorzaken of verergeren.

Daarnaast biedt De Huidstudio ook andere behandelingen aan zoals microdermabrasie. Deze behandelingen helpen de huid te exfoliëren en bevorderen de celvernieuwing, waardoor de huid er frisser en gladder uitziet. Bovendien kunnen deze behandelingen helpen bij het verminderen van acne littekens en het egaliseren van de huidtextuur. Naast deze behandelingen bieden wij ook een nieuwe behandeling aan doormiddel van IPL / CPL lichttherapie voor acne. Deze behandeling is snel en vrijwel pijnloos.

  • Zichtbaar minder onstekingen en roodheid
  • Littekens te behandelen
  • Frissere en gladdere huid
  • Veiligheids- en kwaliteitsgarantie

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Maak voor acne behandeling een afspraak bij De Huidstudio. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze Specialistische behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.