Massage behandelingen

Waarom is een massage goed?

Een goede massage heeft invloed op het autonome zenuwstelsel, dat wil zeggen dat het invloed heeft op de basale lichaamsfuncties en op de hormoonhuishouding. Het verhoogt de hoeveelheid endorfine en oxytocine in je lichaam waardoor stress vermindert en het geluksgevoel toeneemt.

Na een massage zul je merken dat je spieren soepeler worden en dat de doorbloeding verbetert. Ook worden de afvalstoffen afgevoerd en de verzuring in de spieren wordt verminderd. Ook geestelijk zal je verbetering voelen, je zal je vrijer voelen en meer zin hebben in de dingen die je doet, oftewel: je voelt je beter!

Kortom wat doet een massage?

– Vermindert stress
– Stimuleert het geluksgevoel
– Verhoogt je weerstand
– Vermindert lichamelijke klachten
– verbetert de balans tussen lichaam en geest
– Geeft energie!

 

Fit Deluxe massage

Fit Deluxe massage

Duur: 45 minuten

Bij deze massage gaat de masseur intensiever te werk om de verzuringen en de blokkades aan te pakken waardoor de klachten zullen verminderen of verdwijnen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van fricceren, effleureren en petrisseren, met nadruk op petrisseren en fricceren om de verzuurde spieren aan te pakken, met speciale balsem en olie van het merk FIT.

Sport massage

Sport massage

Duur: 45 of 60 minuten

Bij deze massage gaat de masseur intensiever te werk om de verzuringen en de blokkades aan te pakken waardoor de klachten zullen verminderen of verdwijnen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van fricceren, effleureren en petrisseren, met nadruk op petrisseren en fricceren om de verzuurde spieren aan te pakken.

Klassieke ontspanningsmassage

Klassieke ontspanningsmassage

Duur: 45 of 60 minuten

Deze massage brengt lichaam en geest weer in balans. De nadruk ligt dan ook op alleen ontspanning. De spieren zullen soepeler worden en uw geest zal zich weer frijer voelen. Ook geschikt als onderhoud van uw spieren om klachten te voorkomen.

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage

Duur: 30 minuten

Heerlijke voetmassage waarbij de reflexorganen geprikkeld worden. Hierdoor kunnen eventuele klachten worden verminderd. Door de juiste druk te geven wordt het hele lichaam ontspannen en komen lichaam en geest weer in balans.

Shiatsumassage

Shiatsumassage

Duur: 30 minuten

Cosmetische Shiatsu richt zich op het normaliseren van de huidfuncties en het harmoniseren van de lichaamsenergie. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype, waarbij de afgestemde massage leidt tot rust, diepe ontspanning en een algeheel gevoel van welbehagen. Daarnaast heeft deze specifieke massagemethode eventuele energieverstoringen, wat resulteert in een stralende, gezonde en gelijkmatig gekleurde huid.

Ont. gezicht/ nek/ schouder massage

Ont. gezicht/ nek/ schouder massage

Duur: 20 minuten

Een heerlijke massage om bij te boeken bij een gezichtsbehandeling of om los te boeken. Even af van die spanning in uw nek of hoofd of om je gezichtsbehandeling helemaal compleet te maken.

Indiase hoofdhuid massage

Indiase hoofdhuid massage

Duur: 30 minuten

Er zijn veel mensen die regelmatig last hebben van hoofdpijn door stress en spanning. Deze spanning hoopt zich voornamelijk op in het hoofd, nek en schouders. De blokkades opheffen door deze te masseren zorgt voor directe ontspanning. Tijdens de massage van de schouders, nek en hoofdhuid wordt er voor directe ontspanning gezorgd. Tevens wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd.

Openingstijden

Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 13:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Bezoekadres

Kerklaan 59 7311AE Apeldoorn

Volg ons

Aangesloten bij:

KVK nr 50608010
KOC nr 16QY7311EA0003502
GGD nr 4321

Facebook

Facebook Pagelike Widget