Permanente Make-up

Met Permanente make-up (PMU) bent u dag en nacht perfect verzorgd!
Ook zonder make-up heeft u een verzorgende en toch natuurlijke uitstraling. PMU is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien. Met PMU helpt u de natuur een handje: u hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna snel uw make-up bij te moeten werken.

Wanneer is permanente make-up geschikt?

Wanneer je:

– Allergisch bent voor make-up
– Je uiterlijk wilt verfijnen
– Snel last hebt uitlopende make-up, bijvoorbeeld door veel zweten of overhangende oogleden
– Genoeg hebt van het verven of tekenen van de wenkbrauwen
– Altijd een eyeliner op hebt, maar deze niet elke keer gelijk kunt krijgen
– Teveel hebt geëpileerd waardoor de haartjes niet meer terug komen
– Geen tijd hebt om je op te maken
– Veel sport of sauna-/strandganger bent
– Last hebt van droge ogen
– Slechtziend bent bij het aanbrengen van make-up
– Contactlenzen of brildragend bent
– Geen strakke eyeliner of lipliner kan zetten
– Dunne lippen hebt die je meer volume wilt geven
– Alopecia hebt
– Chemokuur hebt gehad

De Huidstudio - Permanente make-up
De Huidsalon-permanente-make-up

Hoe werkt het?

Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie ondiep en bijna pijnloos in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan wenkbrauwen, ogen en lippen. De manier van werken, de pigmenten en de matrialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit.

Voor de behandeling wordt u allereerst gevraagd om een toestemmingsformulier in te vullen van de GGD. Hier staan een aantal vragen in over uw gezondheid. Wanneer u gezondheidsproblemen heeft of medicaties inneemt, neem dan alvorens contact met ons op.

Het resultaat van de pigmentaties is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi, vervolgens begint het langzaam te vervagen. Daarna kunt u het bijvoorbeeld 1 keer per 1 á 3 jaar laten bijwerken. Zo’n 3 a 4 weken na de behandeling moet u altijd even terug komen voor een nabehandeling om de puntjes op de i te zetten.

Let op! Alle behandelingen zijn inclusief 1 nabehandeling! Daarna kunt u het naar wens 1x per 1 á 3 jaar laten bijwerken.

 

3D Hairstroke Techniek

Met de 3D Hairstroke Techniek worden nieuwe haartjes bij de wenkbrauw gezet met schaduw effect voor een mooie, vollere en goed gevormde wenkbrauw. 3D Hairstroke techniek wordt met een dunne naald de juiste kleur pigment 0,3 mm in de huid aangebracht. Samen met u wordt er tijdens het intakegesprek besproken naar uw wensen wat u graag zou willen qua vorm en kleur. Daarna adviseert de Specialiste van De Huidstudio wat het mooist en natuurlijkst bij uw gezicht past, met behulp van een huids- en haarkleur analyse.

Hairstroke Mesjes Techniek

Hairstroke met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van de wenkbrauwen. Wanneer u hele natuurlijke wenkbrauwen wilt dan kan dit door middel van de Mesjes Techniek. Met deze Techniek worden er zeer fijne krasjes gemaakt met pigment. Wanneer u weinig wenkbrauwharen heeft of er ontbreken plekjes of u wilt de wenkbrauwvorm veranderen of juist voller laten lijken, dan is de Mesjes Techniek de natuurlijkste techniek voor u. Dit omdat het niet te onderscheiden valt van uw echte haren. Samen met u wordt er tijdens het intakegesprek besproken naar uw wensen wat u graag zou willen qua Techniek, vorm en kleur. Daarna adviseert de Specialiste van de Huidstudio wat het mooist en natuurlijkst bij uw gezicht past, met behulp van een huids- en haarkleur analyse.

 

De Huidstudio - Eyeliner

Permanente Eyeliner(s)

De Eyeliner boven & onder geeft een natuurlijk accent op uw ogen.  Bij de Eyeliner(s) wordt samen met u gekeken naar wat u graag wilt. Een mooie subtiele lijn in de haargrens voor een mooie vollere wimperrand of juist boven de haargrens voor een extra mooi accent op de ogen, waardoor ze sprekender en groter lijken. Ook de kleur wordt samen bepaald door middel van het analyseren van de kleur van uw ogen, haar en huid. Bij deze behandeling krijgt u de Eyeliner(s) compleet naar wens.

 

Lip conteur

Een lipconteur verfraait de lippen van mensen met smalle of ongelijke lippen. Door permanente make-up krijgt u een optische mooie, strakke liplijn en een vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lipkleur! Vóór de pigmentatie wordt in overleg met u de vorm en kleur bepaald.

Verdoving

Als u gevoelige ogen of een lage pijngrens heeft, dan kunt u kiezen voor een verdoving. Deze verdoving wordt voor en tijdens de behandeling aangebracht d.m.v. een wattenstaafje. Doordat deze verdoving direct op de slijmvliezen werkt, heeft het een snelle inwerkingstijd.

Wanneer is permanente make-up niet geschikt? Bij:

– Diabetes ( type 1 of 2 )
– Antibiotica kuren
– Antistollingsmiddelen
– Epilepsie ( licht of zwaar )
– Hemofilie
– Chronische huidziekte
– Contactallergie
– Immuunstoornis
– Hart- of vaatafwijkingen
– Reuma
– Bepaalde acné medicaties
– Huidkanker
– Onder behandeling bent bij een dermatoloog
– Bestralingstherapie of radiotherapie hebt ondergaan
– Op de plek waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen, littekens en operatielittekens of andere vormen van irritatie bevinden
– Zwangerschap
– Jonger dan 16 jaar

Let op! Als u aan één van deze bovenstaande aan lijdt, raadpleeg uw arts en overleg voor goedkeuring. Wanneer de arts goedkeuring geeft, kan alsnog de behandeling plaatsvinden. Met uitzondering van zwangerschap en als u jonger dan 16 bent, is permanente make-up niet toegestaan volgens de eisen van de GGD .

Voorbereiding op de permanente make-up behandeling:

– Lenzen uit
– Gelieve geen (waterproof) mascara dragen
– U mag niet onder invloed van alcohol of drugs zijn

 

Het corrigeren van foutieve gezette Permenante make-up 

De specialist van De Huidstudio is gespeciaiseerd in het corrigeren van foutieve gezette Permanente make-up.

Wanneer u niet tevreden bent over uw eyeliner, wenkbrauwen of lipliner dan kunt u bij ons terecht voor een correctie.

De correctie houdt in dat de kleur en vorm aangepast kan worden. Als de kleur te warm of te koel is, kan er depigmentatie uitgevoerd worden.

Dit houdt in dat alle pigment eruit wordt gehaald en de goede kleur erin wordt gezet.

Voor meer informatie en over de kosten kunt u contact met ons opnemen.

Openingstijden

Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 13:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Bezoekadres

Kerklaan 59 7311AE Apeldoorn

Volg ons

Aangesloten bij:

KVK nr 50608010
KOC nr 16QY7311EA0003502
GGD nr 4321

Facebook

Facebook Pagelike Widget