Lady Esther gezichtsbehandelingen

Bij deze behandelingen kunt u een keuze maken uit deBasic-line of de Special-line. 

De basic-line: bevat plantaardige ingrediënten om de huid optimaal te verzorgen en te beschermen.

De special-line: bevat meer actieve werkstoffen om de huid optimaal te herstellen bij huidproblemen en voorkomt droogte lijntjes.

Na aanleiding van de huidanalyse zal de huidspecialist/schoonheidspecialist samen met u de productlijn gaan kiezen die bij uw huid past, om een optimale resultaat te behalen. Hieronder kunt u de gezichtsbehandeling kiezen die u graag wenst. Van daaruit kiest u en de specialist samen met welke line u het beste behandeld kunt worden, de Basic-Line of de Special-Line.

 

De Huidstudio - Gezichtsbehandeling

Quick Treatment

Duur: 45 minuten

Huidanalyse, oppervlaktereiniging, peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, geconcentreerd ampul, masker en als afsluiter een intensief voedende serum, oogcréme en een afgestemde dag of nachtcrème.

Relax Treatment

Duur: 60 minuten

Huidanalyse, oppervlaktereiniging, wenkbrauwen epileren, peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, geconcentreerd ampul, masker en als afsluiter een intensief voedende serum, oogcréme en een afgestemde dag of nachtcrème.

Super Relax Treatment

Duur: 80 minuten

Huidanalyse, oppervlaktereiniging, wenkbrauwen epileren, peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, massage van gezicht/nek en schouders van 20 minuten, geconcentreerd ampul, masker en als afsluiter een intensief voedende serum, oogcréme en een afgestemde dag of nachtcrème.

Special Super Relax Treatment

Duur: 90 minuten

Huidanalyse, oppervlaktereiniging, wenkbrauwen epileren, verven van wimpers & wenkbrauwen of harsen kin & bovenlip, peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, massage van gezicht/ nek en schouders van 20 minuten, geconcentreerd ampul, masker en als afsluiter een intensief voedende serum, oogcréme en een afgestemde dag of nachtcrème.

Jeugd behandeling

Duur: 45 minuten

Deze behandeling is geschikt voor jongeren tot 18 jaar. Hierbij wordt de huid grondig gereinigd. De onzuiverheden worden verwijderd en vervolgens een verzorgend masker. Als afsluiter een voedende serum met daarover een dag of nacht verzorging aangepast op uw huidtype.

Wanneer deze behandeling toch uitkomt op een acné behandeling, kan deze vergoedt worden door uw zorgverzekeraar. 

Mannen behandeling

Duur: 45 of 60 minuten

Mannen die last hebben van huidproblemen, zoals roodheden door het scheren of een vette onzuivere huid met bijvoorbeeld comedonen of gerstekorrels. Bij deze behandeling wordt er gericht op de huid grondig te reinigen en om de huid te herstellen en verzorgen om huidproblemen bij het scheren te voorkomen.

Of juist om even heerlijk te ontspannen.

Oogpakking

Duur: 30 minuten

(deze behandeling kan toegevoegd worden aan de gezichtsbehandeling)

Heeft u veel last van wallen, vocht en kringen onder de ogen? En vindt u de rimpels rond de ogen erg vervelend? Heeft u ook last van een vermoeide blik? Nu is er een oogpakking die voor alle ongemakken geschikt is. Het Collageen oogpakking, het Collageen oogpakking stimuleert de doorbloeding waardoor de kringen onder de ogen worden verminderd en het vocht kan worden afgevoed. Door het collageen worden de rimpels verminderd en krijgt u een verfrissende uitstraling waardoor de vermoeide blik door de wallen afnemen.

Openingstijden

Maandag 13:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 13:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Bezoekadres

Kerklaan 59 7311AE Apeldoorn

Volg ons

Aangesloten bij:

KVK nr 50608010
KOC nr 16QY7311EA0003502
GGD nr 4321

Facebook

Facebook Pagelike Widget